Bloggen

Torsdag 22 mars 2012

Nu på morgonen såg jag årets första tranor! Hela fyra stycken flög så fint över stallet på väg mot sina häckningsplatser. Inget säkert vårtecken dock, de trotsar gärna både snö och ruskväder. I år är det i varje fall varmt och nästan snöfritt, men det brukar det som sagt inte alltid vara.

I går såg jag förresten årets första mygga också. Inte alls lika kul som att se tranor...

 

Fredag 16 mars 2012

Idag börjar jag blogga på vår egen hemsida, istället för hos Spotlife. Där blev jag av med bloggen utan att de påmint om att jag varit oaktiv en period och måste uppdatera. De påstår visserligen att de gjort det - påmint alltså, men då borde jag ju fått påminnelsen. Det har jag inte. Dåligt!

Hänt en hel del på sistone. För drygt en vecka sedan var jag till veterinären med vår gammelkatt på sisådär 21-22 år. Tyckte att han grejade lite med munnen. Det visade sig vara cancer. Två små tumörer hade han i munnen, som orsakat inflammation i tandköttet. Han går nu på antibiotika för inflammationen. Sedan får vi se... Vetten tyckte att han var så pigg och fräsch för övrigt, att jag inte behövde tänka på avlivning än på ett tag. Tumörerna är pyttesmå och ingen vet hur fort de växer.

I tisdags morse fick vårt gamla haflingersto på 25 år, gaskolik. Veterinär kontaktades, men han kunde tidigast komma sen eftermiddag. Vi fick dock så bra instruktioner att vi lyckades häva koliken själva. Man kan göra mycket med en sadelgjord! Själv trodde jag det var kört och var inställd på nödslakt. 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.